Over ons

Keizer en van Welsem belevingsadviseurs in openbare ruimteWij geloven dat een goed beheer van de buitenruimten mensen blij kan maken. Daar doen we het voor, dat is onze drijfveer. Hoe? Door wetenschappelijk bewezen inzichten over beleving te verbinden met jaren ervaring in de beheerpraktijk. Deze verbintenis, daar geloven we niet alleen in, dat is: Keizer / van Welsem.

 

.

Kees Keizer

keizer@keizervanwelsem.nl / 06 19884921

Kees is als gedragswetenschapper mateloos gefascineerd in soms kleine factoren die onze beleving en handelen blijken te beïnvloeden. Hij is cum laude gepromoveerd op onderzoek naar de invloed van de omgeving op de beleving en het gedrag. Zijn veldstudies naar de verspreiding van regel-overtredend gedrag zijn wetenschappelijk onderscheiden. Hij is auteur, en editor van diverse (wetenschappelijke) artikelen, hoofdstukken en een boek over dit (en andere) onderwerpen.

Peter van Welsem

vanwelsem@keizervanwelsem.nl / 0611039539

Bij Peter zit beheer in zijn bloed. Vanaf de start van zijn werkzaamheden is Peter bezig met het beheer van de buitenruimte. Als mede bedenker van de CROW-kwaliteitscatalogus en ‘vader’ van de beeldbestekken probeert Peter altijd te denken vanuit de eindgebruiker.