K/vW op Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

K/vW op Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

Vandaag is het weer zover het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. De door het CROW georganiseerde dag vindt plaats in Zaandam en staat in het teken van “De beheerder van morgen”. K/vW is natuurlijk aanwezig. In een door het CROW zelf georganiseerde sessie rondom het thema “Beleving”. Hierin wordt de door ons ontwikkelde “meetmethode beleving” gepresenteerd.

Clean Europe Network

Clean Europe Network

Op 15 Oktober organiseerde NederlandSchoon het Clean Europe Network. Een congres voor diverse Europese partners. K/vW was gevraagd de delegatie bij te praten over de invloed van de omgeving op gedrag en beleving en het opzetten van een gecontroleerde (belevings)meting. Fijne bijeenkomst met veel vragen. En natuurlijk leuk om de internationale interesse in onze aanpak te zien.

“Toepassingstraject Sturen op Beleving”

“Toepassingstraject Sturen op Beleving”

Op maandag 18 maart verzorgen we samen met Rijkswaterstaat weer een nieuw Toepassingstraject “Sturen op Beleving”.  Zie de omschrijving hieronder. Geïnteresseerd? Meld je aan via de WEBSITE van Rijkswaterstaat Tijd: 09:00 tot 13:00/  Locatie: Croeselaan 15, Utrecht / Doelgroep: Gemeenten Omschrijving Bij de aanpak van zwerfafval komt de beleving van burgers bij steeds meer gemeenten centraler te staan. Waar stuur jij op bij reiniging...